Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Svejsning i aluminium, rustfrit stål og jern

Leder du efter en professionel klejnsmed, der kan hjælpe med svejsning, produktion, montage, reparation eller bare almindelig vedligeholdelse? Så er du kommet til det rette sted, for hos DANSK PROCESMONTAGE A/S klarer vi alle slags klejnsmedeopgaver. Vi holder til i Silkeborg, men har kunder i store dele af Danmark.

På vores værksted kan vi udføre alt inden for produktion og svejsning samt reparationsopgaver, der ikke skal foretages på stedet. Vores fleksible og moderne maskiner er klar til at tage imod selv komplekse opgaver. Vi udfører både svejsningsarbejde i aluminium, rustfrit stål og jern. Derudover kører vi naturligvis ud i de tilfælde, hvor opgaven ikke skal udføres på værkstedet. Det kan være svejsning og reparation af metalkonstruktioner eller vedligeholdelse af produktionsanlæg.

Certificeret erfaring med svejsning

Alle vores montører besidder gyldige svejsecertifikater i henhold til DS/EN-ISO 9606-1, heriblandt gyldige svejsecertifikater til orbitalsvejsninger. Vi har mange års erfaring, og derfor er du garanteret, at det arbejde, du skal have lavet, bliver udført i høj kvalitet.

Vi kan tilbyde:

  • Certifikatsvejsning fra Ø 10 mm. op til uendeligt samt fra 1 mm. i godstykkelse til 32 mm. i sorte og rustfrie rør
  • Orbitalsvejsning i dimensioner fra Ø 6 mm. til Ø 170 mm
  • Arbejde udført med AXXAIR 200 Orbital svejser

Vi råder over både åbne og lukkede svejsehoveder til orbitalsvejsninger, hvilket gør, at vi kan svejse med åbne hoveder fra Ø 6 mm. til Ø 170 mm. og med lukkede svejsehoveder fra Ø 6 mm. til Ø 115 mm.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

​Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud på en konkret opgave? Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 21 46 21 94 eller skrive til vores bh@dpm-as.dk. Så hører du fra os så hurtigt som muligt.

Samarbejdspartnere

Herunder kan du se et lille udvalg af de kunder vi har hjulpet gennem tiden.

Kort om os

Vi tilbyder individuelle løsninger til opbygning af procesanlæg til bla. fødevareindustrien og lignende.

Vi har mange års erfaring og vi arbejder på alle tidspunkter af døgnet året rundt. 

Vi tilpasser vores løsninger til jeres behov.

Kontakt os i dag

Du kan kontakte os alle dage på ovenstående telefonnummer eller følgende mail bh@dpm-as.dk.​

DANSK PROCESMONTAGE A/S
​DPM

Nørrekrogen 49 | 8600 Silkeborg | Hent rutevejledning