Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Rådgivning og vejledning

Hos Dansk Procesmontage A/S lægger vi stor vægt på at tilbyde vores kunder den rette rådgivning, og derfor bruger vi gerne den nødvendige tid på at sikre os, at du får den bedst mulige løsning inden for procesanlæg, rørinstallation og svejsning.

Vi bistår gerne med rådgivning allerede i projekteringsfasen

Du er meget velkommen til at henvende dig til os allerede i projekteringsfasen i forbindelse med et nyt projekt. I så fald byder vi gerne ind med kompetent rådgivning og vejledning. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og det har i løbet af årene givet os et stort kendskab til forskellige udførte opgaver.

Dette er med til at sikre dig, at dit projekt bliver udført til mindst mulig gene for den eksisterende produktion, samtidig med at dit projekt også bliver udført så effektivt, som det kan lade sig gøre. På den måde kan du undgå rigtig store mængder nedetid og spildtid i forbindelse med dit projekt, og vi er således også med til at designe og tilpasse en løsning, der passer til lige netop dine konkrete ønsker og behov.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

Er du i gang med et nyt projekt, og har du i en forbindelse behov for vores mangeårige kompetencer i form af rådgivning og vejledning, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre med projektet? Så er du meget velkommen til at tage kontakt til os.

Du skal bare ringe til os på telefon 21 46 21 94 eller skrive til vores e-mail bh@dpm-as.dk. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Samarbejdspartnere

Herunder kan du se et lille udvalg af de kunder vi har hjulpet gennem tiden.

Kort om os

Vi tilbyder individuelle løsninger til opbygning af procesanlæg til bla. fødevareindustrien og lignende.

Vi har mange års erfaring og vi arbejder på alle tidspunkter af døgnet året rundt. 

Vi tilpasser vores løsninger til jeres behov.

Kontakt os i dag

Du kan kontakte os alle dage på ovenstående telefonnummer eller følgende mail bh@dpm-as.dk.​

DANSK PROCESMONTAGE A/S
​DPM

Nørrekrogen 49 | 8600 Silkeborg | Hent rutevejledning